Avu nisam kresnuo, u Soraju nisam zaljubiljen, nemam djevojku!
Ava i Uroš

Uroš promijenio priču

Avu nisam kresnuo, u Soraju nisam zaljubiljen, nemam djevojku!

"Ja nisam ušao u kuću da bih bio primjer mladima, već da se zaje*avam i da napravim šou! Ava i ja smo se dogovorili da sve odglumimo, kako bi duže ostali u rijalitiju. Ona je nevjerovatno inteligentna i ne bi pristala na seks, sve i da sam ja htio", kaže Uroš za Telegraf.

Nakon dvije nedelje provedene u “Velikom Bratu”, sinoć je iz kuće iz izbačen kaskader Uroš Ćertić, koji ekskluzivno za Telegraf otkriva da je sve što je radio bilo, u stvari, taktika, i da sa Avom nije imao seks kao i da su se njih dvoje dogovorili da sve odglume kako bi napravili šou i što duže ostali u kući.

Ćertić je takođe demantovao sinoćnu izjavu da je zaljubljen u Soraju, ali je otkrio i to da u stvari nema nikakvu djevojku, a da su mu favoriti za pobjedu LGBT aktivista Boban i atletičar Topić.

Čitava nacija bila je u šoku kada su već prvu noć po ulasku u rijaliti Ava i Uroš imali seks ispod pokrivača, što se moglo naslutiti na osnovu snimka, a kasnije i njegovog prizanja Maji Nikolić da je sa starletom spavao čak četiri puta. Međutim, Ćertić otkriva kako se sve to zapravo nije desilo i da su se Ava i on sve dogovorili.

Ovo je meni prvi rijaliti, a Ava je imala iskustva u “Survajveru” gdje je ostala do kraja, i rekla mi je da parovi najduže ostaju u ovakvim šou programima, pa smo sklopili dogovor da sve odglumimo, taktički, a u tome smo i uspjeli jer smo već prve nedelje bili zaštićeni od nominacija. Ava je jako inteligentna i nikada ne bi pristala na seks sa mnom, pa sve i da sam ja to htio – rekao je Uroš.

Već nakon sedam dana, ljubavna romansa okončala se uvredama i suzama, što je publika itekako zamjerila Urošu, jer se prema Avi nije ponio korektno, iako on ističe da je zadovoljan svojim ponašanjem u kući.

 

- Ja nisam ušao da dajem primjer mlađim generacijama, već da se zajebavam, ovo je šou! Ava i ja smo imali taktiku koja je uspjevala prvih nedelju dana, međutim, ona se istinski zaljubila, i kada sam vidio o čemu je riječ, najprije sam pokušao da se udaljim i da je kuliram, ali to nije uspjevalo, pratila me je po kući, gdje ja – tu i ona, postala je iritantna, što me je samo nerviralo dodatno, i u jednom momentu sam eksplodirao i podigao ton, jer nije bilo drugog rešenja da se od nje udaljim – istakao je kaskader.

Iako se Karabatićka ozbiljno potresla i rasplakala zbog Uroša, on kaže da je pokušao na lijep način da joj kaže da ne treba da nastavljaju sa dogovorom, a kako ističe, niko nije primjetio njihov plan jer su šaputali i dopisivali se uz pomoć krejona kojim su pisali po rukama. Ostaje nejasno kako to nije zabilježeno kamerama.

- Ja sam njoj napisao par poruka o tome kako se znamo samo šest dana, i da ne treba ovoliko da sve shvata ozbiljno, a kada smo se posvađali, ona je svoju taktiku nastavila sa Željkom, kako bi što duže ostala u kući i da bi mene navodno napravila ljubomornim – objašnjava Ćertić.

Nakon izlaska iz kuće, na pitanje voditeljke da li je zaljubljen u Soraju, kaskader je potvrdno odgovorio, da bi u intervjuu za Telegraf to opovrgao i dodao da je sa svima, pa i Sorajom samo u prijateljskim odnosima.

- Ja sam Marijani potvrdio da sam zaljubljen u Soraju samo da bi nastavio šou, isto tako sam rekao i da imam djevojku napolju koja sprema doktorat, ali to nije tačno, izmislio sam, nemam nikog, a za doktorat je bila fora da udarim kontru Avi koja je na sva usta brojala svoje škole i fakultete. Sve u cilju da napravim da bude zanimljivo – izjavio je Uroš i uz to priznao da je možda ipak mogla da se rodi ljubav sa starletom u kući da je ostao duže, jer su tamo ipak drugačije okolnosti.

- Svakako ću se vidjeti sa Sarom kad izađe napolje, ali pored nje i sa Slavkom, naravno, tu su i Topić i Boban za koje vjerujem da će ići do pobede. Mislim, kakav je to rijaliti u kome rok zvijezda pere sudove po cijeli dan, okolnosti su nerealne i morali smo da začinimo – zaključio je Ćertić.

(Telegraf.rs)