Ava, Slavko, Željko i Soraja pobijedili na
Pobjednička ekipa prima nagradu

Izbjegli nominaciju

Ava, Slavko, Željko i Soraja pobijedili na "Balkan song kontestu"

Večeras su učesnici rijalitija "Veliki brat" imali priliku da iskažu i svoje muzičko umjeće, Ava, Slavko, Željko i Soraja odnijeli su pobjedu nad ostalim ukućanima!

1. Maja Volk i Top

2. Maja Nikolić i Milić Vukašinović

3. Ava, Soraja, Željko i Slavko

4. Žarko, Sindi i Vendi

5. Aneta u Boban

Očekivanja ukućana pred sam nastup

Maja Volk i Dragutin Topić odlično funkcionušu zajedno, a pred nastup veoma su samouvjereni. Maja smatra da je Dragutin plemenit čovjek i da se pored njega osjeća kao djevojčica zbog njegove visine. - Ona mi daje taj mir i duhovnu snagu. Rekao je Topić za Maju. Čini se da je ovo tim koji najbolje sarađuje.

Ipak, najspremniji za pobjedu su Maja Nikolić I Milić Vukašinović. Muzičar je Velikom Bratu otkrio da je pred večerašnji nastup jako uzbuđen, a to uzbuđenje je čak uporedio sa vođenjem ljubavi. - Ja kada imam tremu, ja se onda uzbudim i imam problem u gaćama.

Ovaj par dodao je i da im se od konkurencije, namanje dopada "Gangam stajl", jer svi falširaju, te da im niko nije ravan.

Slavko, Ava, Željko i Soraja koji izvode Severininu pjesmu "Italijana" ističu da su im najveći konkurenti pored "Gangnam stajla", Boban i Aneta, te da je njihov cilj da zabave gledaoce.

- Napravićemo haos na bini. Obećava Željko, dok Ava smatra da ne treba unaprijed govoriti o pobjedi.

- Daćemo svoj maksimum. Vjerujem u sve nas - rekla je ona.

Vendi, Sindi i Žarko obećavaju pobjedu i pored upale mišića koja im je znatno otežala rad.

Aneta i Boban od svih ukućana, najmanje pompe su dizali oko svog nastupa, što ne mora da znači da ne spremaju veliko iznenađenje!

Pobjednik "Balkan song kontesta" biće imun na nominacije.

Glasovi stručnog žirija odlučivaće o pobjedniku. I to iz sve četiri države, Srbije, Bosne I Hercegovine, Makedonije i Crne Gore. Sav prihod od glasanja ići će u humanitarne svrhe.

Marijana Mićić je razgovarala sa ukućanima prije nastupa, Sindi je ironično rekla kako joj Nevena jako nedostaje!

Milić kaže da u njihovoj grupi Maja Nikolić dominira, jer je on džentlmen pa je to dozvolio.

Maja Volk i Top pjevaju "Daleko si, daleko si" u svom aranžmanu.... To je pjesma za koju su prvi put čuli u kući Velikog Brata.

Maja Nikolić I Milić Vukašinović, profesionalno su obavili svoj posao, što se od njih i očekivalo budući da su oboje muzičari. Na pitanje Marijane Mićić, ko je gori Maja ili Bregović, Milić je odgovorio: - Joj ne zna se ko je gori.

"Italijana" je razdrmala publiku na Košutnjaku, a Soraja Vučelić poakazla je sve svoje atribute u oskudnom kostimu. Pjevanje starletama nije jača strana, to su svi znali, ali su one svakako dobile najveći aplauz. Slavko i Željko su se snašli bolje nego što je bilo očekivano. Karabatićeva se zahvaljivala Beogradu i Hrvatskoj, i "svima" a obje stralete su od sreće ljubile voditeljku Marijanu Mićić.

U uključenju u "bekstejdž" tj. u kuću VB, Maja Nikolić je rekla da je prezadovoljna svojim nastupom "jer Milić nije falširao, s obzirom da pjesma nije iz njegove branše" . Maja je rekla i da je pjesmu "Zajdi zajdi" otpjevala za svoju mamu koja je u bolnici.

Sljedeći su nastupali Sindi, Vendi I Žarko sa numerom "Gangam stajl". Publika je oduševljeno odreagovala na ovu verziju izvođenja ovog svetskog hita. U ovoj numeri trebalo je da gledamo i Nevenu...

Peti i posljednji takmičari, Aneta i Boban, predstavili su se miksom - "Miljacka" Halida Bešlića i "Ludak kao ja" Željka Joksimovića.

(Alo.rs)