Za Heder kao da je vrijeme stalo!
Heder Loklir sa ćerkom

Nisu to sestre nego majka i ćerka

Za Heder kao da je vrijeme stalo!

Hedher Loklir u haljinici koju je obukla za premijeru filma "Mrak film 5A pokazala je vitku liniju i mlađani izgled na kojem bi joj zasigurno pozavidjele brojne koleginice.

Glumica se sa ćerkom pojavila na premijeri filma "Mrak film 5". Mnogi su komentarisali da Heder Loklir (51) i njena ćerka Ava Sambora (15) više ostavljaju utisak sestara, nego majke i ćerke.

Glumica poznata po ulozi u seriji "Melrose Place" izgleda kao da je vrijeme za nju stalo. Osim mlađanog lica, glumica je u haljinici koju je obukla pokazala i vitku liniju. Dok je grlila svoju ćerku na crvenom tepihu, Header je ostavljala utisak ponosne majke. Ava je naslijedila majčin izgled, pa tako imaju iste plave oči i topli osmijeh kao i plavu kosu.

Riči Sambora (53), Avin otac, nedavno je izjavio kako se on i njegova bivša supruga trude da njihova ćerka ostane na zemlji bez obzira na to što je i ona krenula zvjezdanim stazama.

Na premijeri novog ostvarenja franšize "Mrak film" pojavili su se i Čarli Šin, Lindzi Lohan kao i poznati bokser Majk Tajson. Oni se takođe pojavljuju i u novom nastavku ovog filma u kome glume sebe.

(Alo.rs)