Ana i Nikola se razvode zbog Nikolije
Ana i Nikola

Pjevačica i vaterpolista se razdvojili nakon pet godina braka

Ana i Nikola se razvode zbog Nikolije

Iako su već jednom uspjeli da prebrode bračnu krizu, pjevačica Ana Kokić i Nikola Rađen, po svemu sudeći, nisu uspjeli da se izbore sa problemima u braku, a kako “Alo!” nezvanično saznaje, razlog njihovog rastanka je vaterpolistin blizak odnos sa ćerkom Vesne Zmijanac, Nikolijom Jovanović.

Naime, Rađen je prije nedelju dana viđen u jednom beogradskom gej klubu kako sa Nikolijom razmjenjuje nježnosti, i to neposredno nakon što se Ana odselila iz njihovog zajedničkog stana.

Nikola je u subotu uveče izašao sa društvom u gej klub, a sa njim je bila i Nikolija Jovanović. Njih dvoje su djelovali vrlo intimno, razmjenjivali su nježnosti, a šok je usledio kada su počeli da se ljube. Rađen i ćerka Vesne Zmijanac su se sve vrijeme smijali i uživali u toj večeri. Inače, nekoliko dana prije toga Ana je zbog problema u braku otišla iz njihovog stana i sa ćerkama Ninom i Teom prešla da živi kod majke. Priča se da je saznala za njegova nevjerstva i da to nije htjela više da trpi. Još uvijek postoji nada da će uspjeti da izglade problem i da do razvoda neće doći, ali ako se to i desi, biće sve samo stvar Anine želje da spase brak i njene mogućnosti da prašta - otkriva naš izvor koji je upućen u celu priču, a koji se pomenute večeri našao na licu mjesta.

Rastanak sa suprugom Anom ekskluzivno je potvrdio i Rađen u velikom intervjuu za magazin “Story”, gde je rekao da on i pjevačica traže najbolji način da riješe situaciju.

U svakom braku ima uspona i padova. Naiđe takav period kada morate da budete pažljiviji jer je situacija osjetljiva. Međutim, to može i da ojača naš odnos, a Ana i ja ćemo sjesti i o svemu se dogovoriti. Svaka odluka treba da bude proračunata. Danas nema mnogo vremena za greške jer svaka nosi posledice, ali i određena iskustva, iz kojih nešto može da se nauči. Mislim da bi naš konačni rastanak doneo više loših posledica nego dobrih stvari. Pričam o sebi i o svojim greškama. O njenim ne želim da govorim iz poštovanja. Da, imao sam nekoliko grešaka u našem odnosu, ali trudim se da to ispravim jer želim da mi brak uspije i da moja djeca odrastaju kraj majke i oca - rekao je Nikola i objasnio da će se njih dvoje truditi da djeca ne trpe zbog njih.

Veoma je teško iz prave preći u lažnu ulogu oca po principu “idi mi, dođi mi”. Djeci sigurno neće biti jasno ako im se roditelji nakratko razdvoje. Zbog situacije među nama dvoma, ali i zato što usled brojnih poslovnih obaveza uglavnom nisam kod kuće, moja supruga riješila je da bude malo kod mame. Svakodnevno odlazim kod tašte u stan da vidim klinke - izjavio je za “Story” vaterpolista koji se trenutno bori sam sa sobom zbog situacije u kojoj je.

- Razvod je za mene najteža riječ. I biće mi uvijek teška. Za nju mi treba mnogo hrabrosti i odgovornosti, ali muški je boriti se do kraja. Neću dozvoliti da izgubim ono što imam zato što su se moji roditelji razveli kada sam imao 11 godina. Snagu pronalazim u sebi i u borbi sa svojom savješću - završio je Nikola, a kada smo ga pozvali u toku jučerašnjeg dana da nam prokomentariše navode o njegovom odnosu sa Nikolijom Jovanović, Rađen nije bio dostupan za komentar, a nije odgovorio i na naš SMS.

Nikolija: Nisam kriva za njihov razlaz!

Mlada Nikolija Jovanović nova je u pjevačkim vodama, ali očigledno dovoljno snalažljiva da demantuje informacije, i to vrlo oštro i sigurno, pa je tako na pitanje o ljubljenju sa Rađenom i da li je to razlog za njegov razlaz sa suprugom rekla:- Te informacije nisu tačne, a ponajmanje sam ja razlog za nečije rasturanje. Molila bih da me novine više ne miješaju u svaku vezu ili raskid zato što se desilo da sam u Beogradu i izlazim noću! - napisla nam je ćerka Vesne Zmijanac u poruci.

(Alo.rs)