Glumicu porodio muž nakon nekoliko spontanih porođaja i teške depresije
Hilari Barton i Đefri Din Morgan

Pet godina smo pokušavali da dobijemo ovo naše čudo

Glumicu porodio muž nakon nekoliko spontanih porođaja i teške depresije

Nekoliko spontanih pobačaja, teško razočaranje, depresija i pet godina čekanja nisu bili prepreka da glumica Hilari Barton dobije ćerku. Sada kada je beba napunila mjesec dana ona je predstavila.

Hilari je nekadašanja MTV voditeljka i glumica poznata po nekoliko tinejdžerskih serija koje su je vinule u rang holivudskih zvijezda. 

U braku sa šesnaest godina starijim kolegom Džefrijem Dinom Morganom ima sina Augusta, ali je posle prve trudnoće ima zdravstvenih problema da opet rodi dijete. 

Kako prenosi "USA Today" glumica je otkrila da im je trebalo pet godina da dobiju ćerku za kojom su tako silno čeznuli.

"Kada sam prvi put zatrudnjela, trebalo nam je godinu i po dana. Iznenadila sam ga za Božić. Plakali smo, slavili, smišljali imena. I na kraju smo izgubili to dijete. Nakon toga isto se ponovilo još nekoliko puta. Bili smo slomljeni, još uvijek smo. I svako jutro ovih pet godina koliko smo pokušavali bila sam ogorčena. Plakala sam od ljubomore", otkrila je Hilari koja je u velikom strahu iznijela trudnoću.

Toliko se plašila za svoje nerođeno dijete da nije održala ni tradicionalnu žurku dobrodošlice za bebu. 

"I sada kada je ovdje, samo gledam u nju po cio dan. Vidim je u tatinim rukama i ništa ne uzimam zdravo za gotovo. Ona vrišti, a ja se smijem jer je tako živa. I sada kada svi znaju da je tu, ne želim da njeno rođenje ijednu ženu natjera na plač i zavist. Ako ništa drugo, nadam se da će ovo naše čudo od djeteta drugim parovima dati nadu", zaključila je.

Svoju sreću napokon ne može da sakrije, pa je na svom Instagram nalogu objavila porodičnu kolaž - sliku. 

"Upoznajte Džordž Virdžiniju Morgan. Rođena je 16. februara, a porodio je njen tata. Jako je volimo", napisala je glumica na kraju dirljivog posta. 

 

 

Објава коју дели Hilarie Burton (@hilarieburton) дана

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.