Ava Karabatić

Folira da je glupa

"Ava svima u razredu pisala sastave i pomagala oko fizike", tvrdi njen školski drug!

Ava Karabatić po mišljenju mnogih ove je sezone jedna od najljepših i najkontroverznijih ukućanki VIP Velikog brata ali i pored toga što se uz njeno ime vezuje pojam "starleta" kako Pulsonline saznaje Ava je u osnovnoj školi bila jedna od najboljih učenica a posebno iz predmeta hrvatski jezik i fizika!

Kako kaže jedan od bivših Avinih školskih drugova, koji nije želeo da otkriva svoje ime jer je nekada bio ludo zaljubljen u Karabatićevu a danas je na mjesec dana od vjenčanja u Rijeci gdje sad živi, splitska manekenka i starleta je u školi bila jedna od najboljih đaka, a pismeni sastavi iz hrvatskog jezka koje je pisala bili su prava mala remek-djela.

"Ava je na prvom mjestu bila super drugarica, uvijek je bila raspložena sa iskrenim osmijehom na licu i nije bilo osobe koja je nije voljela. Dobro, bilo je djevojaka posebno u osmom razredu koje su bile zavidne na Avu jer je ona već tad bila ljepotica ali najveći broj učenika ali i profesora gotivio je Avu. Nije bila štreberka ali su joj predmeti uglavnom išli od ruke a najviše hrvatski jezik. Sastave koje je pisala je bilo milina slušati kada ih čita pred cijelim razredom a nerijetko je umjela da mnogima iz razreda napiše sastave i to svaki različitog stila a opet podjednako dobar. Išle su joj i prirodne nauke pa je tako pomagala i onima kojima je slabo išla fizika," kaže ovaj Avin drugar koji ponekad pogleda i svoju bivšu školsku frendicu danas u Velikom bratu.

"Moja buduća supruga ne voli rijaliti programe a čak i ne zna da je Ava išla samnom u školu pa tako ja ne želeći da iskušavam njenu ljubomoru ponekad pogledam Avu u prenosima iz VB kuće i moram priznati da je i dalje prava ljepotica. Vjerujem da će ona pobijediti jer je spontana i dobra osoba i duboko u dušu emotivna," kaže nekadašnji Avin školski saborac.

(Alo.rs, Puls)