Dragana Mirković: Voljela bih da se Nataša i Luka pomire (VIDEO)
Dragana Mirković

Šokirana viješću

Dragana Mirković: Voljela bih da se Nataša i Luka pomire (VIDEO)

Folk zvijezda Dragana Mirković šokirana je viješću da je njenu koleginicu pretukao suprug Luka Lazukić.

Ona je istakla da joj je žao što se dogodilo Nataši, ali je priznala i to da bi voljela da se ona i njen suprug pomire, ukoliko je to moguće, zbog njihove ćerke Katje.

"To ne treba da se dešava nikome. To je jedina poruka koju mogu poslati. Meni je prvenstveno žao što se to desilo Nataši. Meni je Nataša jako draga prijateljica, jedna izuzetno divna i lijepa žena, stvarno mi je beskrajno žao. Sa druge strane, najviše bih voljela prvo da se to nije dogodilo, ne znam kompletnu istinu, sad mi je neprijatno da govorim o tome. Šta god da se dogodilo ili da se nije dogodilo, pošto imaju tek rođenu bebicu, bilo bi idealno da sve bude u redu i da budu zajedno, jer znam da je to bila velika ljubav. Stvarno je ovo šok", izjavila je Mirkovićeva.

Izvor: Večernje novosti

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.