Nataša Bekvalac: Godinama razmišljam o usvajanju djeteta!
Nataša Bekvalac

Novosadska barbika voli djecu

Nataša Bekvalac: Godinama razmišljam o usvajanju djeteta!

Novosadska pjevačica Nataša Bekvalac u posljednje vrijeme diže veliku medijsku prašinu, kako zbog svoje veze sa manekenom Vladimirom Vuksanovićem, tako zbog izjave da želi da usvoji dijete.

Natašu su povezivali u medijima sa raznim muškarcima, kao što je objavljena vijest da je u vezi sa fudbalerom Aleksandrom Kolarovim.

"Već trinaest godina sam u šou-biznisu i za to vreijme o meni su se plasirale, iz meni nepoznatih razlomnoge laži, na koje se uglavnom nisam obazirala i nisam imala običaj da ih demantujem.

Razumijem potrebu za senzacionalističkim naslovima radi većih tiraža, ali nije u redu da se o nekome plasiraju apsolutne laži i da se na taj način stvara pogrešna slika u medijima", kaže Nataša.

Ona dodaje da se sa Kolarovim nikada nije upoznala i da je to povrjeđuje kao majku i kao ženu.

Natašin novi dom biće na Dedinju, a ćerka Hana pokazala je na testovima da je sa šest i po godina spremna da krene u prvi razred.

Plavokosa pjevačica okupirana je izborom nameštaja za svoj novi dom u koji će se useliti sa Hanom. Bekvalčeva već godinam razmišlja o usvajanju djeteta.

"Godinama razmišljam o tome da se usvajanjem djeteta po drugi put ostvarim kao majka. Smatram to veoma

plemenitim činom i bila bih jako srećna kada bih ostvarila tu želju. O tome sam više puta

razgovarala i sa Hanom, koja je oduševljena tom idejom, a najvažnije mi je da se i ona slaže sa mnom ", objašnjava Nataša.

Kao glavna prepreka za tako nešto Nataši predstavlja to što u našoj zemlji nije dozvoljeno da žene koje nisu u braku usvoje djecu. Međutim, Nataša se nada da će se zakon promjeniti.

(Hello)