Komercijalna banka donirala mikroskop Centru za patologiju
Mikroskop posjeduje najsavremeniju optiku prilagođenu radu ljekara specijaliste patologije

Vrijendosti 5 hiljada eura

Komercijalna banka donirala mikroskop Centru za patologiju

Centru za patologiju Kliničkog centra Crne Gore juče je doniran mikroskop od strane Komercijalna banke AD Budva.Vrijednost mikroskopa je 5.000€.

 Mikroskop renomirane marke Leica posjeduje najsavremeniju optiku prilagođenu radu ljekara specijaliste patologije. Ovom donacijom poboljšaće se kvalitet analiziranih uzoraka i doprinijeće se bržem i preciznijem radu Centra. 

Uručenju donacije su prisustvovali Mirko Marojević, glavni izvršni direktor Komercijalne banke, Veselin Vuković, izvršni direktor i Marija Perović, direktorica Odjeljenja marketinga i predstavnici Kliničkog centra Crne Gore: dr Snežana Raspopović, medicinska direktorica i prof. dr Filip Vukmirović, načelnik Odjeljenja za patologiju.

Dr Snežana Raspopović je u ime Kliničkog centra primila donaciju.

Dr Vukmirović je ovom prilikom izrazio zahvalnost timu Komercijalne banke koji je prepoznao ovu potrebu Centra i istakao važnost donacije.

“Centar za patologiju ima konstantan rast pregledanih uzoraka, a u prethodnoj godini je dostigao rekordan broj, sa preko 20.000 biopsija odnosno analiziranih uzoraka tkiva, kao i oko 8.000 citoloških analiza, stoga je ova donacija od velike važnosti.”, rekao je on.

”Komercijalna banka je u godini svog 25. jubileja pokrenula niz socijalno odgovornih aktivnosti koje za cilj imaju stvaranje kvalitetnijeg  i zdravijeg ambijenta za život, kontinuiranom podrškom ustanovama i institucijama kojima je pomoć zaista neophodna. Ova donacija je samo jedna u nizu aktivnosti u jubilarnoj godini, u kojoj takođe planiramo i da preselimo korporativno sjedište Banke u Podgoricu.” – sa zadovoljstvom je istakao Mirko Marojević, glavni izvršni direktor Komercijalne banke.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.