Sergej Trifunović prihvatio da uđe na 'Farmu'
Sergej Trifunović

Za 50.000 eura

Sergej Trifunović prihvatio da uđe na 'Farmu'

Glumac pristao da se pridruži Ekremu, Staniji i ostalim farmerima, ali je tražio da mu se honorar isplati unaprijed. Producenti odustali iz straha da poslije par dana svojevoljno ne napusti rijaliti.

Glumcu Sergeju Trifunoviću ponuđeno je da uđe u rijaliti šou “Farma”. Jedan od najboljih srpskih glumaca postavio je uslove koji su producentima bili prihvatljivi, ali se od ove ideje ipak odustalo zbog, kako kažu izvori bliski “Pinku”, “Sergejovog temperamenta koji je mogao da izazove njegovu svađu sa ostalim ukućanima i iznenadno napuštanje rijalitija”.

Sa Sergejom se pregovaralo još prije početka “Farme”, ponuđeno mu je da uđe od samog starta ili da se naknadno priključi Ekremu, Staniji i ostaloj farmerskoj kompaniji, kaže sagovornik Telegrafa, koji je insistirao na anonimnosti, i dodaje: – Iako je u igri bio poprilično veliki iznos novca, produkcija je pristala, pa je njegov ulazak bio više nego realan. Ali, ono što je stopiralo čitavu stvar je Trifunovićevo insistiranje da mu se cio honorar (nezvanično, riječ je o cifri od oko 50.000 eura) isplati unaprijed, što je predstavljalo problem, prije svega zbog Sergejovog temperamenta koji ga možda poslije par dana natjera da se okrene i napusti imanje u Lisoviću.Znajući njega nismo smjeli da rizikujemo, jer poslije nikad ne bi uspjeli da vratimo dati novac, zaključuje sagovornik Telegrafa.

Jedan od najboljih srpskih glumaca potvrdio je za Telegraf da je pregovarao sa Pinkom:

- Tačno je da su me zvali da uđem u Farmu i da je u igri bilo više od 50.000 eura. I nije prvi put da me zovu u rijaliti. Jednom prilikom sam pristao na sve uslove, uz jedan dodatni – da sa mnom uđe i Rambo Amadeus. I sve bi bilo dogovoreno, da Rambo nije tražio da mu isplate honorar od milion eura, kroz smijeh otkriva Sergej.

Sergej Trifunović je imao već sličnih iskustava sa rijaliti programima, pošto se u “Parovima” (TV Hepi) pojavio u ulozi dečka vlasnice vile u kojoj žive takmičari. Trifunović je, ipak, pre izvesnog vremena uspio da zahvaljući angažovanju u jednom rijalitiju učini korisnu stvar. Naime, pojavio se u specijalnoj emisiji o “Velikom bratu” i pozvao gledaoce da, umesto za glasove, poklone sms u humane svrhe, za pomoć maloj Tijani. Ovaj gest je izazvao puno pozitivnih reakcija u javnosti.

(Izvor: Telegraf.rs)