Nekada simpatična djevojčica danas seks simbol
Severina kao djevojčica

Pogodite ko sam?

Nekada simpatična djevojčica danas seks simbol

U pitanju je hrvatska pjevačica koja je u svojom dosadašnjoj bogatoj muzičkok karijeri objavila 11 studijskih albuma.

Da li prepoznajete ovu mladu damu sa slike? U pitanju je pjevačica koja je prije 41. godinu rođena u Splitu. U svojoj bogatoj muzičkoj karijeri objavila je studijskih 11 albuma, a sarađivala je sa imenima poput Džibonija i Arsena Dedića.

Neki od njenih najvećih hitova su “Krivi spoj”, “Ja samo pjevam”, “Mili moj”, “Bred Pit” i odnedavno pjesme “Italijana” i “Dobrodošao u klub”. Godine 2006. predstavljala je Hrvatsku na Evroviziji sa numerom “Moja štikla”. Vjerena je sa srpskim “kraljem bakra” Milanom Popovićem, sa kojim ima sina Aleksandra.

Pretpostavljamo da ste već pogodili, u pitanju je Severina Vučković. Hrvatska muzička zvijezda je juče proslavila svoj 41. rođendan, a svojim fanovima se na Fejsbuku obratila se sljedećim riječima:

“Ne trebate da mi danas čestitati rođendan…To ste već učinili na koncertima u Rijeci, u Beogradu, u Skopju…Tih dana sam se ponovo rađala. Ponovo se rađam 11. maja pred vama u Zagrebu. Hvala vama što ste mi omogućili da budem živa jer ovakva kakvu me poznajete, onu na sceni, ta je živa samo pred vama.

P.S. Nemam više karata za dijeljenje

Vaša Severina ♥”.

(Izvor: Telegraf.rs)