Era Ojdanić mora hitno da napusti imanje
Era Ojdanić

Farma- vanredno izbacivanje

Era Ojdanić mora hitno da napusti imanje

Na Farmu bi trebalo da uđe jedno novo lice, ali je zadruga poručila da će jednog farmera izbaciti, kao i da će neko biti kažnjen.

Nakon što je završena "vladavina" Zorice Marković, i iz imanja na Lisovićima izbačena Seksi Sandra, Zadruga je odlučila da iznenadi Farmere i izbaci još jednog ukućanina. Takođe, na Farmu će stići još jedno novo lice, ali i oni koji su kršili pravila, biće kažnjeni.

Sa imanja je juče izbačena Sandra Valterović, alijas Seksi Sandra. Ona je dobila najmanje glasova publike, a izgubila je u duelu sa Ljubom Pantović i Milanom Tarotom.

Farmeri su danas dobili Sandrino pismo u kome je pozdravila neke ukućane i postavila Danijela Alibabića za gazdu. Svi kao da su jedva dočekali da se Zoričina vladavina završi, pa su pohrlili ka Danijelu da mu brže - bolje čestitaju.

Od večeras na Farmu ulazi tajni takmičar, njegov tajni zadatak će biti da širi dezinformacije. Zadruga mu daje dvije nedjelje da odradi zadatak, ako uradi zadatak dobro, ostaće u kući.

Tajni takmičar je pjevač Ćemo.

Stanija je noćas u toku noći prekršila osnovno pravilo jer je pričala bez bubice sa Filipom. Ona će biti kažnjena spavanjem u izolaciji.

Zabranu spavanja u toku Farme prekršili su i Filip Mitrović, Filip Panajotović, Ekrem i Stanija, i niko neće dobiti dogovoreni honorar za ovu nedjelju jer su prekršili jedno od osnovnih pravila na farmi.

Era Ojdanić mora odmah da napusti imanje zbog privatnih stvari.

(Kurir )