Studenti Maje Volk protiv svoje profesorke zbog Velikog brata!
Maja Volk

Ne podržavaju je

Studenti Maje Volk protiv svoje profesorke zbog Velikog brata!

Troje studenata Fakulteta dramskih umetnosti, kojima Maja Volk predaje na katedri za dramaturgiju, žele da se javno ograde od nastupa svoje profesorke u Velikom bratu!

Kako kažu, oni ne nastupaju u ime svih studenata kojima Maja Volk predaje, niti ispred fakulteta kao institucije, već ispred sebe samih, kao budućih dramaturga koji se ne slažu sa koncepcijom Velikog brata i učešćem akademskih profesora u takvim emisijama.

- Već početkom naredne sedmice uputićemo preko društvenih mreža, ali i pojedinih studentskih glasila objavu u kojoj se nas troje ograđujemo od izjava i postupaka profesorke Maje Volk u skaradnoj emisiji „Veliki brat“. Nije nam nimalo prijatno da gledamo našu profesorku, inače vrsnog pedagoga i divnog čoveka, kako pred kamerama i milionima gledalaca grize blatnjave cipele, ide okićena balonima, svađa se sa raznim starletama i raspravlja o broju muškaraca sa kojima je bila.

Ne sporimo apsolutno pravo profesorke Volk da učestvuje u programima u kojima želi, ali imamo i mi pravo da dignemo glas protiv toga. Mi smo profesorki Volk i pre ulaska u rijaliti Veliki brat rekli šta mislimo o tome i to smo učinili najdobronamernije - kaže studentkinja FDU Jelena, jedna od potpisnica protestne note troje akademaca FDU protiv učešća Maje Volk u VB.

(Alo.rs)