''Miro, najbolje radiš oko mošnica!''
Era Ojdanić i Mira Škorić

Rat sa kolegama

''Miro, najbolje radiš oko mošnica!''

Pjevač ljut na Škorićku koja mu je poručila da bi ga objesila za testise nasred Terazija zbog veze s maloljetnicom.

Era Ojdanić ogorčen je izjavama svojih kolega u jučerašnjem Kuriru, koji su kritikovali njegovu vezu s maloljetnicom Slađom, o kojoj je pričao na Farmi. Posebno ga je razljutila njegova bivša prijateljica Mira Škorić, koja mu je poručila da bi ga objesila o mošnice nasred Terazija.

- Pa zar i ti, drugarice bivša! Svi znamo da voliš da se muvaš oko mošnica. Nastavi i dalje, tu si kraljica! - poručio joj je pjevač, koji nije propustio priliku da oplete i po Đaniju:

- Poznato je da je kosovski narod čestit, radan i pošten, ali za tebe, Đampula - ako me ne razumeš, da ti prevedem s rumunskog: „Đani, k.rčino“ - mali debeli, ne bih te pustio na moje njive da riješ ni po govnima. A Cakani i Kemišu mogu da poručim da bi propali da im nema supružnika!

Miru Škorić je izjava Ere Ojdanića samo nasmijala.

- Sve to je i smiješno i žalosno u isto vrijeme, ali sve ono što kažemo i uradimo govori o nama samima. Ja protiv Ere Ojdanića nemam ništa, naprotiv, kolege smo godinama. Više puta sam ponovila da je nebitno da li je to izjavio on, neko ko mi je jako blizak ili neko koga uopšte ne poznajem, takve bljuvotine, čista pedofilija, iz bilo čijih usta da su izašle, bilo da su izrečene u šali ili ne, za svaku su osudu! To je moj stav i može da se ljuti ko god hoće! - odgovorila mu je.

(Blic Puls)