Iz kuće Velikog brata izbačen Milić Vukašinović
Milić Vukašinović

Veliki brat

Iz kuće Velikog brata izbačen Milić Vukašinović

U večerašnjem polufinalu Velikog Brata odlukom publike izbačen je pjevač i kompozitor Milić Vukašinović.

U petak je održano prvo polufinalno veče, u kome je najmanje glasova publike dobio Milić i time izgubio šansu za bitku za 50.000 eura. Pored njega nominovani su bili svi ukućani, odnosno Maja Volk, Aneta, Dragutin Topić, Ava, Soraja, Vendi, Žarko i Željko.

Cijelo veče je bilo posvećeno emocijama i lijepim uspomenama, pa je Marijana Mićić pitala Avu šta je najljepše što joj se desilo u kući, a Ava je otkrila da je to ljubav sa Željkom.

U pregledu jučerašnjeg dana je pušten razgovor Dragutina Topića iz ispovjedaonice, kada je pričao o gubitku dvije osobe koje su mu predstavljale najveću podršku u životu, oca i trenera.

- Odmah nakon sahrane, ja sam odletio za London, gdje nisam uspio da preskočim ni početnu visinu. Po povratku u Beograd, svi su me osuđivali, pitajući zašto je država poslala na takmičenje nekog ko je na zalasku karijere i troši budžetske pare - kroz suze je ispričao Top.

U subotu će biti održano drugo polufinalno veče, kada će biti izbačen još jedan ukućanin, a pobjednik petog serijala VIP Velikog brata će biti poznato u ponedjeljak.

(Izvor: Pressonline)