Crnogorac oduševio žiri
Haris Mujević, foto: Screenshot

Prošao sa svih šest glasova u treći krug

Crnogorac oduševio žiri "Zvezda Granda": Zvijezda je rođena!(VIDEO)

Haris Mujević iz Rožaja oduševio je sinoć žiri popularnog muzičkog takmičenja "Zvezde Granda" i sa svih šest glasova prošao u neredni treći krug.

Haris je kao i svi takmičari otpjevao dvije pjesme.Jednu baladu od Dina Merlina "Kad ti dođem nesrećo", i drugu bržu od Lapsus benda "Lomi, lomi".

Već dok se predstavljao sa prvom pjesmom Jelena Karleuša i Đorđe David su konstatovali da dobro pjeva i sve vrijeme govorili, "bravo" i podržavali mladića.

U drugoj pjesmi je pokazao i dobar scenski nastup i energiju, a njegova mentorka Ana Bekuta bila je ponosna.

"Bravo za Rožaje, večeras je zvijezda rođena", kazala je Jelena Karleuša tražeći od Ane da se mijenja za takmičare.

Na 2 sata i 45 minuta pogledajte kako je izgledao njegov nastup:

Haris Mujević ima 26 godina i dolazi iz Rožaja. Student je orijentalne filologije na Filofškom fakultetu u Sarajevu, a sezonski radi kao turistički vodič na engleskom i turskom jeziku. Učestvovao je u muzičkom takmičenju "ZMBT" gdje je osvojio je drugo mjesto. Za sebe kaže da je osoba puna ljubavi, koja voli da se druži. U slobodno vrijeme trči i ide na fitnes treninge. Muzički uzor mu je Toše Proeski. 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.