Brisala sam krv koja mu je išla iz nosa i ušiju!
Jelena Karleuša

JK otkrila traume iz djetinjstva

Brisala sam krv koja mu je išla iz nosa i ušiju!

Stezala sam krvavu maramicu kojom sam brisala krv koja mu je išla iz nosa i ušiju – istakla je Karleuša u svojoj novoj kolumni.

Nakon što nas je prošle nedjelje obavjestila da je počela da piše kolumnu za dnevni list "Alo!", pop diva Jelena Karleuša je ove nedjelje otvorila svoju dušu i pisala o svom teškom djetinjstvu.

Plavokosa pjevačica je u mnogo navrata u toku svoje skoro dvadesetogodišnje karijere isticala da je imala probleme da se uklopi u društvo u osnovnoj školi, a sada je otkrila i neke situacije zbog kojih je prolila krv.

- Mrzjela sam svoje ime, mrzjela sam svoju školu, tukla sam se sa svima, svaki j*beni dan!Iritirala ih je moja pojava, moj stav, moj glas i moja drskost da se branim! Uvijek su mi pod noktima ostajali parčici kože, i pune šačice kose u rukama - jedna je trauma koje je preživjela JK.

Jelena je uvijek stajala na stranu slabijih i u školi je branila dvoje djece iz odjeljenja koji su bili ometeni u razvoju, i ujedno najveće žrtve školskih siledžija.

- Skakala sam preko j*benog Kerekeša, dok su ga tukli, da mu zaštitim lice makar. I dan-danas pamtim njegove neartikulisane vriske, šutiraju njega, šutiraju mene… a on se upiški.Stezala sam krvavu maramicu kojom sam brisala krv koja mu je išla iz nosa i ušiju – istakla je Karleuša, a zatim je navela da ju je najviše pogodilo kada je vidjela da je jedan Rom iz njenog odjeljenja živio u kartonskoj kutiji, prenio je Telegraf.rs.

U sklopu kolumne Jelena se osvrnula i na događaje od prethodne nedjelje kada je njena koleginica Maja Marijana brutalno pretučena od strane nevjenčanog supruga.

- Prije neki dan je ona pi*ketina Maji Marijani polomila vilicu i ja sam shvatila da će se svijet zauvijek dijeliti na žrtve, one koje paralisane od straha dopuštaju torturu i na ološ koji čini nepravdu. A ko ste vi? Možda ste djeca onih koji su činili zlo, možda ste mali Veljko ili ste ipak Anastasija i Nika? Da li ćete napraviti iste greške svojih roditelja? – zaključila je Karleuša u kolumni za dnevni list "Alo!".

(OPERA17.RS, Alo)