Popović: Čestitam Nikaču na tituli prvaka svijeta u šahu
Popović

Za osobe sa smetnjama u vidu

Popović: Čestitam Nikaču na tituli prvaka svijeta u šahu

Predsjednik Liberalne partije, Andrija Popović čestitao je crnogorskom šahisti Predragu Nikaču na osvojenoj tituli prvaka na 14. IBCA Svjetskom pojedinačnom prvenstvu za osobe sa smetnjama vida u Kaljariju

Nikač je pobjedu ostvario nad dosadašnjim nosiocem titule.

"Njegova zlatna medalja veliki je uspjeh za Crnu Goru i za promociju šaha, ali posebno i za sportski život osoba sa invaliditetom, koje u kontinuitetu postižu sjajne i zapažene uspjehe u različitim kategorijama na svim međunarodnim takmičenjima", istakao je Popović.

 

Komentari

Komentara: (1)

Asan

15. 04. 2019 - 17:46

Sto samo cestitate ljudima koji cine vise za Crnu Goru od vas politicara?Zasto ih ne nagradite,sram vas bilo,od prvog do poslednjeg!Vas ce istorija i pokoljenja nagradit,kad vam cepnu po grobovima,ako se budete imali dje sahranit,jer prodadoste i sami sebe.
Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.