Slavko, šta će ti reći žena?!
Slavko u akciji

Glumac uživao u Crnoj Gori sa nepoznatom djevojkom

Slavko, šta će ti reći žena?!

Dok ga u Danskoj čeka supruga, koju je više puta u rijaliti programu “Veliki brat” spominjao, Slavku Laboviću se ne žuri da ode i vidi životnu saputnicu jer očigledno ima “pune ruke posla”. Tako je Crnogorac samo nekoliko dana po izlasku iz najpoznatije kuće na Košutnjaku uslikan kako na primorju razmjenjuje nježnosti sa nepoznatom atraktivnom brinetom.

Labović je odmah po izlasku iz rijalitija otputovao u Budvu, a razlog za žurbu je, osim odmora, očigledno bila i znatno mlađa djevojka sa kojom je provodio vrijeme. Tako smo Slavka zatekli na morskome plavom žalu kako uživa u lijepom društvu. Zgodna djevojka i glumac su se sve vrijeme mazili i grlili, a palo je i nekoliko poljubaca.

Ako je suditi po fotografijama, Slavko očigledno ne razmišlja o tome što zvanično ima ženu i ne brine što će biti primjećen kako u javnosti razmjenjuje nježnosti sa drugim damama. Srećan što je u lijepom društvu, prepustio se uživanju i nijednog trenutka nije obraćao pažnju na to da li ih neko posmatra.

Kako bismo saznali šta Slavko ima na ovo da kaže, pozvali smo ga i poslali poruku bivšem ukućaninu “Velikog brata”, ali do zaključenja ovog broja nismo uspjeli da ga dobijemo.

(Alo.rs)