Uroš ljubi Sindi, a šeta drugu!
Proveli zajedno lijepo popodne: Uroš sa Anom

Poznati kaskader pio kafu sa „Plejbojovom zečicom“

Uroš ljubi Sindi, a šeta drugu!

Dok bivši učesnik šoua „Veliki brat“ Uroš Ćertić ljubi Ivanu Stamenković Sindi po noćnim klubovima, po gradu šeta „Plejbojevu zečicu“ Anu Milojković. Naime, „Alo!” je uslikao kaskadera i atraktivnu djevojku jednog popodneva dok su ispijali kafu u centru Beograda.

Njih dvoje su najprije prošetali gradom, a zatim sjeli u jedan od kafića, gdje su razgovarali i ispijali piće. Da im je ovaj topao dan prijao pokazali su osmjesi na licima.

Nakon što su neko vrijeme sjedeli zajedno i uživali u zajedničkom druženju odlučili su da je vrijeme da se razdvoje, te se Uroš pokazao kao pravi džentlmen i ispratio Milojkovićevu do taksija, a na rastanku je poljubio samo u obraz.

Kako bismo saznali o kakvom se druženju između ovo dvoje radi, kontaktirali smo sa kaskaderom, koji nam je rekao da je zaljubljen u Sindi, a da je sa Anom samo prijatelj.

To je bila prijateljska kafica i priča o mogućoj saradnji u emisijama kao voditelji i to je to, ništa više. Srećan sam u vezi s Ivanom. Ana je divna djevojka, upoznali smo se na „Plejbojevoj“ žurki, ali ja sam trenutno zaljubljen, tako da više od prijateljstva nema ništa. Ivana nije ljubomorna i mogu da pijem kafu s kim hoću - izjavio je Uroš za dnevni list „Alo!”.

(Alo.rs)