Vozač zaustavljen zbog vožnje 123 km/h, napala ga zmija "otrovnica" (VIDEO)

Bizarna situacija dolazi sa ulica daleke Australije. Život u Australiji često nije lak, baš zbog velikog broja zmija otrovnica, ali i insekata čiji otrovni ujed zaista može da bude smrtonosan.

Policijska patrola je u gradu Kvinslend primijetila automobil koji se kretao brzinom od 123 km/h i momentalno pošla da ga zaustavi, ali čim su prišli automobilu shvatili su da je vozač u velikom problemu.

Napala ga je zmija "otrovnica" i vozač kaže kako je u odbrani koristio pojas i nož koji je imao uz sebe, pošto je uspio da je ubije bacio je iza sebe i hitno pojurio ka bolnici misleći kako ga je zmija ujela i da mu je život ugrožen, prenosi B92.

Policajac je momentalno pozvao hitnu pomoć i ponudio se da pomogne dvadesetsedmogodišnjem vozaču, ali na sreću, zmija ga nije ujela već je gospodin samo bio u šoku.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.