Bivši ruski bosker ubio 40-godišnjeg čovjeka poslije tuče u noćnom izlasku (FOTO/VIDEO)

Bivši ruski bosker Mihail Starcev, prema navodima tamošnjih medija, optužen je da je ubio 40-godišnjeg Pavela Rohlova poslije jedne tuče u noćnom izlasku.

Starcev je s leđa krošeom udario Rohlova koji je pao bez svjesti, udario glavom o beton i preminuo, a sve se događalo na parkingu jednog noćnog kluba u Barnaulu. Sa Starcevim je u društvu bila i dvostruka svjetska kikboks šampionka Lilija Vorogušina.

Ruski mediji pišu da su Starcev i Vorogušina ušli u sukob sa jedniom čovjekom koji je u ruci držao štaku, a da se nesrećni Rohlov umješao kako bi ga zaštitio i pomogao mu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

@sveta_roh је поделио/ла објаву дана

Nakon što je Vorogušina udarila nogom čovjeka na podu, Rohlov je uzvratio i udario kikboks šampionku. Potom je Starcev prišao Rohlovu s leđa i zadao mu koban udarac.

"Zahvaljujući ovome, troje male djece više nemaju oca koji jednostavno nije mogao samo da gleda napad na hendikepiranu osobu. Taj čovjek sa štakom je htio da pobjegne od ove ološi. Moj Pavel je došao da ih razdvoji, ali Vorogušina i njen prijatelj su nas napali. Onda se desio taj fatalan udarac i trenutna smrt. Niko se za to nije ni izvinio", napisala je supruga nesrećnog Rohlova koja je takođe bila prisutna.

Mediji takođe prenose da je Vorogušina podržala kaznu od 15 godina zatvora za svog prijatelja Starceva koji je ubio Rohlova, prenosi "Telegraf.rs".

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.