Aranitović: Još jedan socijalni servis u Podgorici - “Gradska senior kartica”
Ksenija Aranitović, Foto: DPS

"Ispunjeno još jedno predizborno obećanje DPS-a"

Aranitović: Još jedan socijalni servis u Podgorici - “Gradska senior kartica”

Da je imperativ uprave Glavnog grada briga o najstarijim sugrađanima, najbolje svjedoči novi socijalni servis “Gradska senior kartica”, koji je pokrenula gradska uprava. Riječ je o projektu koji ima za cilj da unaprijedi standard penzionera i starijih sugrađana na način što im pruža priliku da ostvare popuste u velikom broju prodajnih i ugostiteljskih objekata, institucija, ustanova kulture, zdrastvenih ustanova i agencija za pružanje usluga na teritoriji Podgorice, saopštila je Ksenija Aranitović, odbornica u Skupštini Glavnog grada.

"Dodatna važnost ovog projekta jeste okolnost da se on pokreće u vrijeme složene epidemiološke i ekonomske situacije izazvane pandemijom koronavirusa", navodi Aranitović.

Ona pojašnjava da je ovaj projekat još jedan primjer da gradska uprava i na ovaj način pokazuje odgovornost i senzibilitet prema starijim osobama koji svojim doprinosom predstavljaju vrijedan resurs našeg društva čime se ispunjava još jedno kako naglašava predizborno obećanje Demokratske partije socijalista u Glavnom gradu.

"Budući da je briga za starije osobe odgovornost cjelokupnog društva, vjerujem da će društveno odgovorne kompanije prepoznati važnost ovog projekta i dati svoj puni doprinos u njegovoj realizaciji", zaključuje Aranitović.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.