Damjanović: Antić iznosi želje zvanične Srbije
Aleksandar Damjanović, Foto: CKM

Damjanović: Antić iznosi želje zvanične Srbije

Najnoviji nacionalni inžinjering koji je iznio Čedomir Antić koji se odnosi na predstojeći popis stanovništva u Crnoj Gori se jedino može okarakterisati kao stav zvanične Srbije koji ona plasira preko svojih satelita što je bez dileme gospodin Antić, saopštio je Aleksandar Damjanović predsjednik Crnogorske kulturne mreže (CKM).

Damjanović ističe da za ideju koju proklamuje ovaj talentovani istoričar bi Crnogorci rekli ‘’snila baba što joj milo bilo’’.

"Sa visokih političkih adresa  iz Srbije je poslata jasna poruka da je njihova država zainteresovana za popis stanovništva koji će se održati u Crnoj Gori, a sve sa namjerom da naša država postane dio projkekta velikosrpskog nacionalizma, i da se broj građana koji se izjašnjavaju kao Crnogorci duplo smanji", ističe Damjanovć.

Predsjednik CKM smatra da im je prvi potez za pripremu terena za popis bila saradnja sa SPC i miješanje u parlamentarne izbore na kojima su sa vlasti srušili državotvorne partije, a dovleli one političke subjekte koji će uraditi sve da nakon popisa Crnogorci budu manjina u sopstvenoj drzavi.

Dodaje da će prije popisa pokušati da sa funkcije predsjednika svrgnu Mila Đukanovića koji će im biti barijera za ostvarenje glavnog cilja posrbljavanja Crne Gore.

"Zagovornici projekta velikosrpskog nacionalizma i gospodin Antić su u velikoj zabludi ako misle da će na predojećem popisu Crnogorci sjedjeti skrštenih ruku dok im identitet krade buduća Vlada uz podršku SPC i političkih krugova iz Srbije", poručio je Damjanović.

Zaključio je da će se na kraju Antiću i njegovi nalogodavci duboko razočarati kada čuju rezultate popisa u Crnoj Gori na kojem će ideja posrbljavanja države doživjeti debakl.

"Nemojte nikad zaboraviti da su Crnogorcima obraz čast i dostojanstvo iznad svega što se nažalost za Vas i Vaše partnere na projektu ne bi moglo reći", zaključio je Damjanović.
 

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.