Nikšićanka osvojila titulu druge pratilje u Bejrutu, modnu karijeru nastavlja u Istanbulu
Foto: Privatna arhiva

Nikšićanka osvojila titulu druge pratilje u Bejrutu, modnu karijeru nastavlja u Istanbulu

Nikšićanka Ivana Čupić godinama uspješno gradi modnu karijeru na pistama u Crnoj Gori, ali i u inostranstvu. Nakon brojnih svjetskih takmičenja i ostvarenih uspjeha, na nedavno održanom Miss Tourism Universe u Bejrutu odnijela je titulu druge pratilje.

“Takmičenje Miss Turizma Univerzuma, sa sjedistem u Bejrutu, održano je u periodu od 5. do 15. oktobra. Takođe, svrstava se u top 5 takmičenja za ljepotu na svijetu i ima svoju dvadesetogodišnju tradiciju. Učestvovalo je 50 djevojaka iz raznih zemalja svijeta. Dugo sam u svijetu modelinga i podrazumijeva se da to za sobom vuče veliku dozu ambicije u meni, ali nikada nisam dozvolila da me ista pretvori u svoga roba. Što ne znači da sam tu stala, već sam se borila svakoga dana iznova za titulu djevojke koja je dostojna da predstavi svijetu našu malu, ali najljepšu državu na svijetu, pa samim tim i za to dobije krunu”, priča Ivana za portal Onogošt.

U izuzetno teškim uslovima koji su nastali kao posljedica pandemije, kako kaže, sami uspjeh je što se takmičenje uopšte održalo.

“Broj dana održavanja je skraćen, ali zaštite od virusa, svakodnevnih kontrola, testova i brige o nama, nam nije falilo. Mislim da bi svaka cura na mom mjestu bila zadovoljna, tako da je suvišno da pričam o tome, ali dodala bih samo da ovo nije samo moj uspjeh već i uspjeh moje zemlje, za koju mnogi nisu čuli da postoji a izrazili su želju da dođu da je posjete, dok pojedini su ubijeđeni da je fotošop prisutan na pejzažima naše zemlje”, navodi ona u izjavi za Onogošt.

imgbede654d4c805f4cb784d7143f4a123bv

Foto: Privatna arhiva

Tokom finalne večeri, kako je kazala, nosila je kreaciju poznate turske dizajnerke, ali tokom svih prethodnih večeri, za njen ručno odrađen stajling, za posebne prilike, zadužena je bila naša poznata dugogodišnja kreatorka Lidija Burić.

Sada će se, kako kaže, više posvetiti modelingu koji nekada zanemari. Naime, svoju modnu karijeru za sada nastavlja u Instanbulu gdje joj se otvorila mogućnost za život i rad.

“Pista je moja najveća ljubav, a ne izbori ljepote. Ostala sam u Istanbulu na duže vrijeme, u gradu o kom od malena maštam da živim, i sada se neću zadovoljiti ostvarenjem te želje već dati sve što je u mojoj moći da izgradim sebe i na ovom području, u sferi modelinga”, najavljuje Ivana koja je sa 19 godina zakoračila u svijet modelinga.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.