Gogin suprug - duša od čovjeka i kum Marka Miškovića
Pjevačica sa pokojnim suprugom Igorom Ramovićem

Ko je bio Igor Ramović?

Gogin suprug - duša od čovjeka i kum Marka Miškovića

Biznismen, koji je preminuo nakon svega dva mjeseca braka sa pjevačicom, dvije decenije je živio u Londonu, gdje se družio sa ličnostima poput Naomi Kembel, Gaja Ričija, princa Vilijama i Paris Hilton.

Za ime Igora Ramovića (39) u srpskoj javnosti se prvi put čulo u februaru ove godine, kada je “predstavljen” kao novi dečko pjevačice Goge Sekulić. Međutim, Ramović je dio džet-seta bio i prije nego što je mlada pjevačica ušla u njegov život.

Naime, kako je na početku njegove veze sa Gogom pisao dnevni list “Kurir”, Ramović je skoro dvije decenije živio u Londonu, gdje je bio vlasnik nekoliko noćnih klubova. Navodno, zbog toga je veoma često bio u društvu Naomi Kembel, Gaja Ričija, princa Vilijama i Paris Hilton.

Jedan od njegovih poslovnih partnera bio je i biznismen Erik Princ, sa kojim je Ramović sarađivao u poslovima prodaje naftnih derivata.

Tokom života u Londonu, Ramović je bio u braku, iz kog ima jednu ćerku. Nakon razvoda, Igor je upoznao djevojku, koja se prema navodima nekih medija zove Kim, sa kojom ima sina Sebastijana. Djeca žive sa majkama u prijestonici Velike Britanije, ali ih je otac redovno posjećivao, a ona su često dolazila i u Beograd.

U razgovoru za dnevni list “Alo” Goga je rekla da zna za Ramovićevu djecu i da joj ona ne smetaju:

- Naravno da znam za njegovu decu i upoznala sam ih. I mi planiramo porodicu.

Prije desetak godina Ramović je bio blizak prijatelj sina Miroslava Miškovića Marka, koji je u to vrijeme živio u Londonu, gdje je krenuo i kada je prije nekoliko mjeseci vraćen sa beogradskog aerodroma, a ubrzo i uhapšen. Iz prijateljstva je nastalo kumstvo, koje je rezultiralo time da je iste godine Mišković krstio Ramovića.

Međutim, prema navodima dnevnog lista “Kurir”, njih dvojica već godinama nisu u kontaktu.

Inače, prema našim saznanjima, Ramović se aktivno bavio bodibildingom.

Informacija o vezi pjevačice i biznismena u javnosti se pojavila početkom godine, ali je svakako veći šok izazvalo njihovo pomalo ubrzano vjenčanje.

Goga i Igor vjenčali su se u hotelu “Hajat” 12. maja, a kao “nesuđena” kuma pominjana je pjevačica Svetlana Ceca Ražnatović.

Ubrzo nakon vjenčanja, portal Opera 17 objavio je informaciju da Ramovićeva nekadašnja djevojka Gogi šalje neprikladne poruke, kojima je uznemirava.

- Igor je neko ko je veoma iskren i apsolutno sam upućena u sva dešavanja prije mene. Tačno je da sam dobijala poruke, ali ne bih to komentarisala. Najbitnije je da uživam u svom braku i da ništa ne može da pokvari moju sreću – rekla je pjevačica za ovaj portal.

Međutim, ono što je Goga prećutala, pokušavajući da bude jaka, jeste da je Ramović saznao da boluje od teške bolesti. Uslijedilo je liječenje kod najboljeg radiologa u Nemačkoj, koje, nažalost, nije pomoglo.

- Goga je znala sve vrijeme, borila se zajedno sa njim, a uporedo je gostovala po emisijama i trudila se da glumi sreću. Bio je duša od čovjeka i svi koji su ga poznavali su ga obožavali. Imao je najboljeg radiologa, ali, nažalost, nije uspio – kaže za Telegraf blizak prijatelj bračnog para.

Igor Ramović je umro u Njemačkoj, posle dva mjeseca braka sa Gogom Sekulić, uz koju je proveo posljednje sate života.

(Telegraf.rs)