Nemša Omerhodžić nova predsjednica Skupštine opštine Bijelo Polje
Nemša Omerhodžić

Nemša Omerhodžić nova predsjednica Skupštine opštine Bijelo Polje

Odbornica DPS-a Nemša Omerhodžić izabrana je većinom glasova za predsjednicu Skupštine opštine Bijelo Polje. Za njen izbor glasalo je 24 odbornika, 4 su bila protiv i 5 uzdržanih, saopšteno je iz bjelopoljske opštine.

Nova predsjednica lokalnog parlamenta, nakon davanja svječane izjave se zahvalila svima na ukazanom povjerenju i pozvala odbornike na konstruktivnu i ravnopravnu saradnju, usmjerenu na ostvarivanje interesa građana Bijelog Polja.

“Moramo unaprijediti našu angažovanost, kako bi unaprijedili život svih u sredini u kojoj živimo. Zato ću u okviru svojih nadležnosti i mogućnosti imati razumijevanja i pružati podršku svim konstruktivnim zahtjevima, prijedlozima i inicjativama” – kazala je nova predsjednica SO Bijelo Polje.

Nemša Omerhodžić je rođena u Bijelom Polju. Završila je Ekonomski fakultet, a magistrirala na Ekonomskom fakultetu Univerziteta “Mediteran“. Radni angažman započela je još u društvenom preduzeću „Knjigopromet“ na poslovima knjigovođe, blagajnika i komercijalnog rukovodioca. Duže od dvije decenije je u privatnom preduzetništvu, gdje uspješno vodi Štamparsko - grafičko preduzeće „Merkator“.Za uspješan rad u privredi, od strane Udruženja preduzetnica Crne Gore u 2014.godini, proglašena je „ Preduzetnicom godine".

Podsjećamo, dosadanji predsjednik SO Bijelo Polje Abaz Dizdarević podnio je ostavku na tu funkciju, zbog konflikta interesa, jer će biti poslanik u državnom parlamentu.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.