Stojke ekspresno smuvao manekenku!
Vladimir Stojković sa novom djevojkom

Brzo prebolio raskid

Stojke ekspresno smuvao manekenku!

Voli modele Otkako se rastao sa ženom Bojanom, Vladimir Stojković viđa se sa učesnicom „Top-modela“, koja je bila u vezi s Lolom Smiljanićem.

Bivši golman Partizana još se nije sudski razveo, a već je svojoj i dalje zakonitoj ženi Bojaninašao zamjenu. On je u petak veče viđen na beogradskom splavu „Saund“ kako se ljubi s manekenkom Dejanom Živković, koja je ostala upamćena i po tome što je prije dvije godine imala ljetnju avanturu s Lolom Smiljanićem.

- Učesnica rijalitija „Top model“ na Prvoj TV često se može vidjeti u Stojketovom društvu, a njihove simpatije potvrđuje i fotka dijela njenog lica koju je on postavio na Instagram i ispod nje, pored njenog imena, nacrtao srca - otkriva Kurirov izvor.

Nova djevojka fudbalskog reprezentativca i ranije je pikirala fudbalere! Tako je pretprošle godine na Crnogorskom primorju uslikana u strasnom zagrljaju s Vladinim dojučerašnjim klupskim kolegom Milanom Lolom Smiljanićem.

- Manekenka se ovog ljeta provodi s Vladimirom u Beogradu, dok je njegova, sada već bivša supruga s djetetom na moru u Crnoj Gori. Bojana se, inače, preselila u Mali Mokri Lug, u kuću svojih roditelja, a on je ostao u stanu u kojem su donedavno zajedno živjeli - zaključuje naš sagovornik.

Pozvali smo Dejanu, ali su njeni brojevi telefona poznati redakciji ostali nedostupni, dok je Bojana na Fejsbuku napisala:

- Glupi ljudi vuku očekivano glupe poteze...

(Kurir)