Ispraćaj vaterpolista na kvalifikacioni turnir za OI

"Ajkule, uz vas smo svim srcem"(FOTO)

Direktor Uprave za sport i mlade, Vasilije Lalošević danas je sa državnim sekretarom u Ministarstvu prosvjete, nauke, kulture i sporta, Miroslavom Anđelićem i predsjednikom Crnogorskog olimpijskog komiteta, Dušanom Simonovićem, bio na ispraćaju naših vaterpolista, koji odlaze u Roterdam na kvalifikacioni turnir za Olimpijske igre koje se održavaju u Tokiju.

Lalošević, Anđelić i Simonović poželjeli su puno uspjeha našim „Ajkulama“, te istakli da su uvjereni da će, kako na kvalifikacionom turniru u Roterdamu, tako i u Tokiju, na Olimpijskim igrama, naši vaterpolisti ponovo uspjeti da donosu radost svojoj zemlji.

„Crna Gora danas punog srca, ponosno i sa velikim entuzijazmom ispraća „Ajkule“ na kvalifikacioni turnir za Olimpijske igre koji se održava u Roterdamu, uvjerena da će je, kao što su i do sada to radili, predstavljati na najdostojanstveniji mogući način. Od reprezentacije koja se do sada svaki put kvalifikovala na evropska i svjetska takmičenja, jasno je da nemamo mala očekivanja, jer nas na ista nijesu ni navikli. Međutim, ono čime se uvijek najviše ponosimo, ponekad čak i više nego rezultatom, jesu njihova posvećenost, srčanost, istrajnost i u najtežim i u onim nešto lakšim utakmicama. Znajući da nas predstavlja ovakva ekipa, Crnoj Gori preostaje samo da bude najodaniji navijač.“, kazao je Lalošević.

On je istakao da će Crna Gora ajkulama za života ostati dužna za sve radosti koje su joj pružili i koje joj pruža.

"Od sjajnog debitantskog nastupa i čuvene Malage do zaslužene bronze na Evropskom prvenstvu, koje se prošle godine održalo u Budimpešti. Hvala vam na svemu, a Uprava za sport i mlade, gospodin Anđelić i gospodin Simonović žele vam da ponovite svoje najveće uspjehe i ovoga puta. Srećno momci!", poručio je Lalošević.

Ispraćaj naših vaterpolista na kvalifikacioni turnir u #Roterdam

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.