"Ajkule" savladale Grčku

Vaterpolisti Crne Gore savladali su Grčku 8:4(4:1, 1:1, 1:1, 2:1), na kvalifikacionom turniru za Olimpijske igre u Roterdamu.

Dvoostruki strijelci za Crnu Goru bilis u Draško Brguljan i Marko Petković, dok su po gol postigli Aleksa Ukropina, Aleksandar Ivović, Vladan Spaić i Dušan Matković.

“Igrali smo sjajnu odbranu i zaslužili pobjedu protiv velikog tima. Nadam se da ćemo ostati prvi u grupi, a to je sada najvažnije. Odličnu smo počeli utakmicu, sa mnogo snage, poveli 4:0. Imamo dosta mladih igrača i najbitnije je početi meč sa mnogo agresivnosti. Za mnoge moje saigrače ovo je prvo takmičenje i nije lako igrati svakog dana. Smatram da tim može da ostane na ovom nivou do kraja turnira”, poručio je Brguljan.

Strijelci za Grčku bili su Dimitrios Skumpakis, Joanis Funtulis, Stilianos Argiropulos i Konstantinos Murikis.

Crna Gora će sjutra u 13 sati igrati sa Gruzijom.

Crnogorski vaterpolisti su u dosadašnjem dijelu takmičenja porazili i Kanadu 21:7 i Brazil 15:5.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.