Za dan prikupljena sredstva za Marijana Nenadovića!
Marijan Nenadović

Ljubav i humanost još jednom su pobijedile!

Za dan prikupljena sredstva za Marijana Nenadovića!

Novac za liječenje Marijana Nenadovića uspješno su prikupljena za samo jedan dan.

Iz Fondacije Budi human obavijestili su da je skupljeno 1909 eura za malog junaka.

"Da snaga ljubavi ruši sve barijere pokazali smo svi zajedno i obezbijedili šansu za ljepšu budućnost za još jednog mališana. Marijan boluje od cerebralne paralize, ne hoda i ne sjedi, a njegova komunikacija je ograničena. Međutim, i pored svakodnevne borbe, Marijan je jako veseo i nasmijan dječak, pun ljubavi.

Fondacija Budi human postoji upravo zbog dječjih osmijeha. I zato, od srca se zahvaljujemo svima koji su na bilo koji način doprinijeli da zajedno opet budemo na visini zadatka", poručuju iz ove Fondacije.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.