Đoković: Volim ovaj sport svim srcem i tijelom i dušom, posvećan sam mu otkad sam se rodio

U polufinalu Vimbldona

Đoković: Volim ovaj sport svim srcem i tijelom i dušom, posvećan sam mu otkad sam se rodio

Branilac titule na londonskom Vimbldonu srpski teniser Novak Đoković plasirao se danas u polufinale tog grend slem turnira, pošto je pobijedio 48. tenisera svijeta Martona Fučoviča iz Mađarske posle tri seta, 6:3, 6:4, 6:4.

Prvi teniser svijeta pobijedio je posle dva sata i 16 minuta.

"Mislim da je bilo solidno izdanje, počeo sam veoma dobro, nije bilo mnogo pogrešnih stvari u mojoj igri. Čestitam Martonu na borbi u ovom meču", rekao je Đoković posle meča.

On je ostvario 350. pobjedu u singlu na grend slem turnirima i plasirao se u 41. grend slem polufinale.

"Svjestan sam statistike, volim ovaj sport svim srcem i tijelom i dušom. Posvećen sam ovom sportu otkako sam se rodio. Nekad mi se stvari čine nerealnim, ali pokušavam da živim u trenutku, da ne uzimam ništa zdravo za gotovo. Velika je inspiracija ići za istorijom, neka se nastavi dalje", naveo je prvi igrač svijeta.

On je dodao i da mu je drago što su tribine bile gotovo popunjene na Centralnom terenu i da je lijepo vidjeti publiku na mečevima, prenosi Beta.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.