Katarina Grujić rekla sudbonosno 'DA' fudbaleru Crvene zvezde (VIDEO)

Katarina Grujić na bajkovitoj ceremoniji na salašu u Vojvodini izgovorila je sudbonosno „da“ svom izabraniku, fudbaleru Marku Gobeljiću, s kojim čeka dijete.

Godinu i po dana od početka zabavljanja folk zvijezda Katarina Grujić (29) i fudbaler Marko Gobeljić (28) zavjetovali su se jedno drugome na vječnu ljubav. Zaljubljeni par opštinsko vjenčanje organizovao je pred oko petnaestak zvanica na zakupljenom imanju u Čeneju, koje je u saradnji sa agencijom za planiranje događaja bajkovito dekorisao bijelo-zlatnim detaljima.

Katarina i Marko potrudili su se da njima i njihovim najmilijima intimno veselje ostane zauvijek u sjećanju, stoga su za tu priliku angažovali dva benda, a žurka je potrajala do sitnih sati. Pjevačica, koja je u šestom mjesecu trudnoće, plesala je čitave večeri, a dan nakon vjenčanja, za „Story“ je otkrila da je sve proteklo baš onako kako je zamišljala i da će vjenčanje pamtiti do kraja života.

˝Još uvijek sam vrlo uzbuđena zbog svega što se dogodilo. Trenutak kada me je otac dopratio do čarobno dekorisane bašte, a zatim do romantičnih rajskih vrata ispred kojih su me čekali matičar i Marko ne može da se mjeri ni sa čim što sam do sada proživjela. Toliko je sve bilo dirljivo da su mi suze radosnice nekontrolisano tekle, što nema veze s tim što sam u šestom mjesecu trudnoće. Zaista je sve do poslednjeg detalja bilo savršeno. Poznato je da smo mi žene malo umješnije kada je riječ o ukrašavanju i stilizovanju, stoga mi je Marko taj zadatak rado i u potpunosti prepustio. Željela sam prirodno cvijeće i zlatne detalje, pa je imanje bilo prekriveno bijelim ružama, dok su stolove krasili kristalni svijećnjaci i detalji u zlatnoj boji. Zaista je sve bilo kao u nekakvom snu. Još uvijek ne mogu sebi da dođem od uzbuđenja.˝ rekla je Katarina.

 

69154katarinagrujicmiomirmilic1iff

 

Osim dvije muzike Katarina je imala i dvije vjenčanice.

˝Istina je, jednu za vjenčanje, a drugu za slavlje. Prva je bila jednostavna, na jedno rame, a druga malo provokativnija. Za kreiranje obije bio je zadužen moj dugogodišnji prijatelj i saradnik Huso Čobić, a svi su prokomentarisali da nikada bolje nisam izgledala.˝ dodala je pjevačica i objasnila kako je njen izabranik reagovao što je zadržala svoje prezime

˝U potpunosti je shvatio moje razloge. Naime, karijeru sam počela kao Grujić, izgradila sam se kao pjevačica pod tim prezimenom, stvorila hitove, okupila publiku pa ne bi bilo u redu da ga se tako lako odreknem. Uslov je bio samo da dodam njegovo i to sam ispoštovala.˝ zaključila je Katarina Grujić Gobeljić.

 
 
 

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.