Adel: Snimila sam novi album kako bih svom sinu pomogla da shvati zašto sam se razvela

Adel: Snimila sam novi album kako bih svom sinu pomogla da shvati zašto sam se razvela

Britanska pjevačica Adel je izjavila da je snimila novi album kako bi svom devetogodišnjem sinu pomogla da razumije zašto su se ona i njegov otac razveli.

„Željela sam da mu pomognem kroz ovaj album da, kada bude u dvadesetim i tridesetim godinama, shvati ko sam ja i zašto sam svojevoljno izabrala da mu razmontiram život u potrazi za sopstvenom srećom“, rekla je Adel, prenosi BBC.

Dodala je da je u nekim trenucima njen sin bio jako nesrećno i da je to na nju ostavilo posledice od kojih ne zna da li će se oporaviti.

Adel se sprema da objavi četvrti studijski album koji će se zvati „30“, po broju godina koliko je imala kad se udala za dugogodišnjeg partnera Sajmona Koneckog, od koga se razvela ove godine.

„Tada mi se cio život raspao bez ikakvog prethodnog upozorenja“, naglasila je.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.