Bojana Gojković najbolja mlada bokserka u Evropi
Bojana Gojković, foto: Bokserski klub Budva

Bojana Gojković najbolja mlada bokserka u Evropi

Titula najbolje mlade bokserke u Evropi pripala je crnogorskoj bokserki Bojani Grebović.

Bojana je prethodno osvojila zlato u kategoriji do 57 kilograma.

Ista riznanja osvajala je i u juniorskoj konkurenciji i prva je u istoriji uspjela da odbrani juniorsko evropsko zlato. Sada je odbranila i u starijem uzrastu za ukupno četiri zlatne medalje u isto toliko učešća.

"Službeena lica Evropske bokserske konfederacije EUBC većinom glasova su odlučili da našoj zlatnoj Bojani Gojkovic daju priznanje za NAJBOLJU BOKSERKU na prvenstvu Evrope za mlade koje je sinoć uspješno završeno", saopšteno je iz Bokserskog kluba Budva.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.