Bjelopoljka Jovana Šćekić nastavlja takmičenje u Zvezdama Granda

Bjelopoljka Jovana Šćekić nastavlja takmičenje u Zvezdama Granda

Takmičarka Jovana Šćekić (27) iz Bijelog Polja svoje predstavljanje u sinoćnjoj emisiji počela je jednom od ne tako uobičajenih pjesama u takmičenju „Sveti Vasilije Ostroški“ dok joj je drugi izbor bila pjesma „Rano“.

Ipak, nije uspjela da  ostavila veliki utisak na žiri pa je kandidatkinja ostala bez ijednog glasa.

Prema riječima Marije Šerifović,odabir pjesama uticao je na ovakav ishod.

"Svu tu energiju koju ti možda i osjećaš sama sa sobom dok izvodiš tu numjeru, nisi uspjela da je na pravi način preneseš i na sve nas", završila je Marija .

Snežana Đurišić je podržala Marijino mišljenje ali i naglasila kako smatra da je kandidatkinja imala preveliku tremu ali da bi joj trebalo dati šansu.

"Ja lično mislim, ako se Mili složi, da bi mi mogli da je uzmemo i da pokušamo da joj pomognemo", izrazila je želju članica produkcije.

Ana Bekuta istakla je da čuje neiskustvo u njenom glasu, a Ceca je upitala da li se bavi horskim pjevanjem na šta je Jovana odgovorila potvrdno.

"Bijelo Polje, prošla si" presudio je Mili poslušavši savjet svoje koleginice Snežane i promijenio skoro izvjesnu sudbinu takmičarke u ovom krugu.

"Bijelo Polje nastavlja tradiciju", dodao je Đorđe David, misleći na veliki uspjeh takmičara Isaka u prethodnoj sezoni, piše Grand online.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.