BiH: Pokušali da otmu tekvondistkinju, ona nokautirala jednog od njih i pobjegla
Nadina Mehmedović

BiH: Pokušali da otmu tekvondistkinju, ona nokautirala jednog od njih i pobjegla

Reprezentativka BiH u tekvondou Nadina Mehmedović bila je na meti napadača, otmičara u nedelju uveče.

Kako prenosi Nova.rs, reprezentativka BiH (17) je napadnuta u Šijama, a informaciju je objavio i kasnije za Avaz potvrdio njen otac Elvin Mehmedović.

„Želimo da obavijestimo javnost da se desila nestvarna situacija u nedjelju u večernjim satima, nepoznate osobe su pokušale otmicu u Šijama Nadine Mehmedović, reprezentativke Bosne i Hercegovine u tekvondou. Pokušali su na silu da je uguraju u auto, uz prijetnje i fizičku silu i nanijeli su joj lakše tjelesne povrede. Uz Božiju pomoć i njenom iskustvu u borbama na takmičenjima, uspjela je jednog otmičara da nokautira i pobjegne, te izbjegne najgori scenario. Ovo objavljujem iz razloga da se ne bi desilo nekom ponovo, da bi se pazili nemilih događaja“, rekao je njen otac.

Kasnije je rekao da ne može ništa da priča dok je u MUP i dok istraga traje, ali je zatražio pomoć u vidu informacija.

„Svi smo u šoku zbog ovog događaja, ako je neko nešto vidio ili zna svaka informacija će nam dobro doći“, poručuo je Mehmedović.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.