Monika i Kusturica na tajnoj večeri u Srbiji
Monika Beluči

Uživanje na Mokroj Gori

Monika i Kusturica na tajnoj večeri u Srbiji

Kusturica i Monika Beluči su helikopterom od Trebinja došli do obližnjeg Višegrada. Otuda je, preko granice, u Mokru Goru glumica došla Kusturičinim privatnim automobilom, a u našoj zemlji zadržaće se nekoliko dana.

Iako je prvobitno bilo planirano da se lijepa glumica Monika Beluči za potrebe snimanja filma sa Emirom Kusturicom zadrži samo u Bosni i Hercegovini, plan je ipak malo promjenjen. Monika i Emir privatnim kolima došli su na Mokru Goru i uživali u tajnoj večeri. Budući da je željela da njen dolazak prođe neopaženo, telohranitelji su zamolili da je niko od prolaznika ne slika.

Dvije svjetske glumice trenutno se nalaze u Srbiji. Nakon što je Selma Hajek sletjela na naš aerodrom, u subotu je pristigla i Monika Beluči koja će ostati nekoliko dana na Mokroj Gori, gdje će sa Emirom Kusturicom snimati scene za potrebe filma “Na mlečnom putu”. U sasvim običnoj haljini oker boje i sa jednostavnom torbicom, Monika je prošla pored prolaznika koji je nisu ni prepoznali.

Kusturica i Monika Beluči su helikopterom od Trebinja došli do obližnjeg Višegrada. Otuda je, preko granice, u Mokru Goru glumica došla Kusturičinim privatnim automobilom, a Emir joj se pridružio uveče na tajnoj večeri. Lijepa Monika provešće nekoliko narednih dana na Mokroj Gori kako bi snimila scene za potrebe filma “Na mlečnom putu”.

(Blic)