Evo koji će trendovi biti u modi tokom 2022.
Ilustracija

Evo koji će trendovi biti u modi tokom 2022.

Posljednjih godina modni trendovi se vrlo brzo mijenjaju, a samim tim i naša garderoba.

Prema riječima dizajanera, 2022. godina će biti veoma zanimljiva. Biće tu svega, od rok kombinacija do onih elegantnih, pa će tako svaka žena moći da pronađe nešto za sebe.

Spremite se na vrijeme i što prije nabavite komade bez kojih je predstojeća godina nezamisliva:

Zelena boja

Dovoljno je svijetla i intenzivna nijansa da upada u oči. Ukoliko volite da se ističete u gomili, ne zaboravite da svaki stajling upotpunite nekim detaljem u zelenoj boji.

Prozirne haljine

Prozirne haljine koje diskretno otkrivaju siluetu će dominirati i to kroz sva godišnja doba. Ovo je definitivno komad u koji se isplati investirati.

kariranomobilecover

Karirano

Više nego ikada ranije, karirani će biri u trendu. Svi komadi, od pantalona, pa do aksesoara moćićemo da vidimo u ovom zanimljivom printu,prenosi Avaz.

CHRISTIANVIERIGGETTYIMAGES1

Bijelo od glave do pete

Monohromatski stil je već nekoliko godina zaredom u trendu, a naredne će defintivno zauzeti vodeće mjesto. Posebno će biti moderne monohromatske kombinacije u bijeloj boji.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.