Jovana i Danijel mokri planirali vjenčanje!
Jovana i Danijel

Punili baterije na splavarenju

Jovana i Danijel mokri planirali vjenčanje!

Iako su pripreme za vjenčanje u toku, Danijel Alibabić i njegova vjerenica Jovana Nikolić riješili su da još malo sami uživaju na planinskoj ljepotici Tari, gdje pune baterije za predstojeći najvažniji događaj u svom životu!

U želji da svaki slobodan momenat provedu na što kvalitetniji način, njih dvoje su iskoristili lijepo vrijeme i sebi dali oduška kako bi se oprobali i u raftingu. Budući supružnici bili su u društvu prijatelja, a kako oboje vole prirodu i divljinu, oprobali su se u splavarenju na Tari. Tom prilikom crnogorski pjevač i srpska manekenka bili su obučeni po propisu, kako uostalom ovaj ekstremni sport i nalaže.

Kako je ovo bio prvi put da su sa prijateljima uživali u ovim nesvakidašnjim aktivnostima u netaknutoj prirodi, divlja rijeka je za njih bila pravi izazov.

Kada su se zasitili splavarenja, Danijel i Jovana su se povukli i osamili pored vodopada gdje su se kupali i razmjenjivali nježnost. Inače, prema drevnom feng šui vjerovanju, ukoliko se dvoje ljube i kupaju ispod vodopada to simbolizuje da su sa sebe oprali svu nečistoću koju su nosili tokom svih ovih godina.

Sudeći po osmjesima na njihovim licima buduću mladenci su zasigurno preporođeni, napunjenih baterija, spremni za predstojeću svadbu, a kako su rijeka i priroda najbolji izvor pozitivne energije nema sumnje da su spremni za brak...

Da su se zaista lijepo proveli potvrdili su nam budući mladenci:

- Bilo je prelijepo! Priroda je divna, a još kada ste u društvu voljene osobe - ništa drugo vam ne treba - rekao nam je Danijel, na šta se Jovana nadovezala:

- Predstoji nam naporan period, treba osmisliti svaki detalj naše velike svadbe u septembru, pa smo iskoristili ovaj mini-odmor da se opustimo i uživamo jedno u drugome - izjavila je lijepa Nišlijka.

(alo.rs)