Najbolja investicija u ormaru: Bijela košulja neizostavan izbor i u zimskim danima
Ilustracija

Najbolja investicija u ormaru: Bijela košulja neizostavan izbor i u zimskim danima

Iako iz sezone u sezonu rado isprobavamo i nove trendove koji unose dinamičnost u ormar, s jednakom dozom entuzijazma vraćamo se artiklima koji već godinama osiguravaju efektan izgled.

Riječ je o basic artiklima koji donose neodoljiv spoj nenametljivih tonova i efikasnih krojeva. Među njima važnu ulogu ima upravo klasična bijela košulja.

Sklona je modnoj igri, a savršeno krojena te postaje najbolja investicija u ormaru.

Savršena poslovna uniforma satkana je upravo oko bijele košulje. Možete birati modele koji imaju trendi pomak poput čipke, veza ili volana, ali i klasične modele koji će uz crveni ruž i elegantne hlače savršeno oslikavati pariski chic.

Kombinovanje

U danima iza nas trendseterke su preko nje oblačile džempere bez rukava, stilizovale ih ispod pletiva oversized kroja, ali i kombinovale uz suknje s printom, kao i hlače animal print.

Da je košulja savršen neutralizator svake modne priče pokazuju i kombinacije koje sadrže kožne artikle i statement cipele.

Trend koji smo primijetili kod blogerki sigurno je raskopčana košulja koja daje određeni ležerni prizvuk outfitu. Pored toga, Instagram dame svoju bijelu košulju vole kombinovati uz zanimljive detalje kao što su bucket kape, hlače u zanimljivoj boji ili upečatljivi nakit.

Klasična bijela košulja dobro se kombinuje i sa džinsom, ali i sa pantalonama u poslovnom stilu te ćete uz dobar sako biti spremni za bilo koji događaj u toku dana.

Oversized bijela košulja postala je posljednje sezone must have u garderoberu svake djevojke koja prati modu, a ona se može kombinovati uz crne kožne cipele ili gležnjače u boji kako biste outfitu dali originalan štih.

Neobičan kontrast tekstura i materijala je ono što krasi ovakve outfite, a takođe se pokazalo i da je duga bijela košulja sjajan izbor za ulogu haljine, preko koje će kratki pleteni top ipak zadržati potrebnu toplinu.

Ovaj modni komad nas je kupio za sva vremena zbog jednostavnosti u kombinovanju pa koji god komad da imate u ormaru, sigurni smo kako će pronaći zajednički jezik s bijelom košuljom.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.