Đoković u pritvoru, večeras konačna odluka
Novak Đoković

Tročlana komisija odlučuje

Đoković u pritvoru, večeras konačna odluka

Federalni sud Australije večeras će donijeti konačnu odluku o Novaku Đokoviću. Suđenje je zakazano za 23.15 po srednjevropskom vremenu, a do tada će najbolji svjetski teniser biti u imigracionom pritvoru u hotelu Park.

Tročlana sudijska komisija odlučuje po žalbi Novakovih advokata na odluku ministra za imigraciona pitanja Aleksa Hoka da mu ponovo ukine vizu.

U slučaju da Sud ne poništi ovu odluku i ne dosudi u korist srpskog tenisera, on će morati da napusti zemlju.

U suprotnom, Đoković će moći da učestvuje na prvom grend slemu sezone.

Australijan open počinje u ponedjeljak, a Đoković će pokušati da osvoji 21. grend slem titulu i postane rekorder po broju trofeja na najvećim turnirima.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.