Rumun odlijepio za Anom Nikolić
Ana: Veoma sam polaskana i prepustiću ljudima iz mog tima da se time pozabave.

Čuveni di-džej bi susret s paraćinkom

Rumun odlijepio za Anom Nikolić

Aleks Mika od organizatora nastupa u Beogradu tražio da ga upoznaju s pjevačicom jer želi s njom da pokuša da ostvari saradnju

Možda se rodi dobra saradnja.

Trenutno jedan od najtraženijih svjetskih di-džejeva Aleks Mika izrazio je želju da se upozna s Anom Nikolić. Rumunski muzičar koji se proslavio megapopularnim hitovima poput numera „Dalinda“, „Mi Hermosa“ i „Senorita“ već sljedećeg vikenda boraviće u Beogradu, kad će u klubu „Džast vanila“ na Adi Ciganliji donijeti disko atmosferu iz najpopularnijih klubova na planeti, od Ibice, preko San Tropea do Majamija.

Ona je ljepotica

 S obzirom na to da je upoznat s estradnom scenom u Srbiji, njemu je za oko zapala Ana Nikolić, koju je opisao kao ljepoticu koja svojom muzikom, ali i izgledom donosi dah svijeta u Srbiju.

- Zamolio nas je da, ukoliko je moguće, stupimo u kontakt s njom i probamo da im ugovorimo susret jer on želi da popričaju o eventualnoj saradnji. Mi ćemo, kao organizatori njegovog nastupa, dati sve od sebe da mu ovu molbu uslišimo - kazao nam je jedan od čelnih ljudi predstojećeg događaja.

Zanimljiva ponuda

 Nikolićeva nam je potvrdila da je upoznata sa simpatijama koje Aleks gaji prema njoj, tačnije prema njenom liku i dijelu.

- Veoma sam polaskana i prepustiću stručnim ljudima iz mog tima da se pozabave tom idejom. Uprkos tome što sam okupirana promotivnom turnejom i aktivnostima oko novog albuma, dobre numere uvijek su dobrodošle. Ipak, smatram da će se ipak pričekati na realizaciju - rekla je Ana, koja nije mogla da nam potvrdi da li će prisustvovati njegovom nastupu u Beogradu.

(Kurir)