Ekrem i Šako se umalo potukli!
Ljubomoran na kolegu?: Šako Polumenta

Jevrić i Polumenta se sukobili u Bijelom Polju

Ekrem i Šako se umalo potukli!

Da estradne zvijezde ponekad ne mogu da prihvate nečiju popularnost, dokaz su Šako Polumenta i Ekrem Jevrić, koji su se umalo potukli na nedavno održanom koncertu u Bijelom Polju jer crnogorski pjevač navodno nije mogao da vjeruje da je internet zvijezda dobila veće ovacije od njega.

Naime, Polumenta je prvo bio u šoku što publika toliko voli Jevrića, a dodatno se iznervirao kada mu je Ekrem rekao da je velika zvijezda.

Ekrem i Šako su nedavno zajedno nastupali na humanitarnom koncertu u Bijelom Polju, gdje je bilo baš dosta ljudi. Trebalo je da izvedu po nekoliko pjesama, a kada je Šako uvidio da Ekrema publika više pozdravlja, nije mogao da vjeruje.

Nije mu bilo jasno zašto je to tako, ako se uzme u obzir da pjevaju u njegovom rodnom gradu, a i da su Jevrićeve glasovne mogućnosti prilično skromne. Nakon što je Šako izašao na scenu i otpjevao nekoliko pjesama, publika je uzvikivala i tražila Ekrema. Polumenta se toliko iznervirao da uopšte nije želio da ustupi mikrofon Jevriću niti da najavi njegov nastup, kao što su činili pjevači koji su prethodno nastupali.

Šako se dodatno iznervirao kada mu je Ekrem prišao i rekao: „Vidiš da sam ja velika zvijezda, veća i od tebe“. Da nije bio humanitarni koncert i da nije bilo toliko ljudi, vjerovatno bi došlo i do tuče, ali je Šako uspio da se smiri i da ignoriše Jevrića - izjavio je za „Alo!“ izvor koji se našao na licu mjesta i dodao da su se njih dvojica nakon sukoba međusobno ignorisali.

Nakon što su se verbalno sukobili, Ekrem i Šako su se sve vrijeme ignorisali. Kako je Polumenta oduvijek imao poštovanja prema internet zvijezdi, nije imao namjeru da nastavlja svađu, ali ga je zaista iznerviralo Jevrićevo ponašanje. Čak i kada se koncert završio, njih dvojica se nisu pozdravili, već je svako otišao svojim putem - ispričao nam je izvor sa lica mjesta.

U namjeri da dobijemo komentar Šaka Polumente, pokušali smo da kontaktiramo s njim, ali se u toku jučerašnjeg dana nije javljao na telefon, a i do Ekrema Jevrića nismo uspjeli da dođemo.

(Alo)