Vladana Vučinić nastupa u drugom polufinalu Eurosonga 12. maja

Vladana Vučinić nastupa u drugom polufinalu Eurosonga 12. maja

Ovogodišnja crnogorska predstavnica na Eurosongu Vladana Vučinić nastupiće u drugom polufinalu muzičkog takmičenja, koje je na programu 12. maja, u Torinu, odlučeno je žrijebom.

U prvom polufinalu, 10. maja, nastupiće predstavnici: Albanije, Letonije, Švajcarske, Norveške, Rusije, Portugala, Slovenije, Danske, Jermenije, Bugarska, Moldavije, Austrije, Hrvatske, Islanda, Ukrajine, Grčke, Litvanije i Holandije.

Osim Crne Gore, 12. maja, u drugom polufinalu će se naći predstavnici: Australije, Gruzije, Kipra, Rumunije, Češke, Srbije, Finske, Azerbejdžana, San Marina, Poljske, Belgije, Sjeverne Makedonije, Švedske, Izraela, Malte,Estonije i Irske. 

Kako je odlučeno žrijebom, Vladana će nastupiti u drugom dijelu drugog polufinala.

"Velikih pet" - Francuska, Njemačka, Italija, Španija i Velika Britanija već su u finalu muzičkog takmičenja.

Podsjetimo, pjesma "Breathe", kojom će se Crna Gora predstaviti na ovogodišnjem Eurosongu biće puštena kada bude i vizuelno upakovana. Napisana na engleskom jeziku i da će tako biti i izvedena na Pjesmi Evrovizije.

Kako je ranije kazala Vladana, riječ je o jednoj od moćnih himničnih balada sa jasnom porukom.

“Pjesma raste do kraja i jedna je od moćnih himničnih balada sa jasnom porukom”, kazala je ranije Vladana i dodala da sebe vidi samu na sceni i da je moguće da bude sa klavirom.

Pjesma Evrovizije održava se u Torinu od 10. do 14. maja u dvorani Palla Olimpico. Prvo polufinale biće na programu 10, a drugo 12. maja.

Izvor: RTCG

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.