Građani dočekali Novaka, dobija povelju zaslužnog građanina Budve(FOTO)
Foto: RTV Budva

Građani dočekali Novaka, dobija povelju zaslužnog građanina Budve(FOTO)

Najbolji svjetski teniser Novak Đoković dočekan je jutros ispred zgrade Opštine u Budvi od strane velikog broja građana. Đokoviću će danas biti uručeno priznanje počasnog građanina Budve. Na ceremoniju je stigao sa roditeljima Dijanom i Srđanom, na poziv prvog čovjeka grada Marka Carevića.

Novak se prije ulaska u zgradu Opštine pozdravio s okupljenim obožavateljima, a na ulasku je probao priganice s medom.

Đoković je ušao u zgradu lokalne samouprave uz pjesmu Danice Crnogorčević "Veseli se, srpski rode" gdje ga je dočekao Carević.

Građani koji su se okupili ispred Opštine raširili su transparent "Budva je uz Novaka".

"Tom prilikom će najboljem teniseru ne samo današnjice, već i svih vremena, teniseru sa najviše osvojenih titula u istoriji tenisa, rekorderu po broju provedenih sedmica na vrhu ATP liste, sportisti koji je ispisao zlatne stranice svjetskog tenisa i sporta, biti uručeno priznanje počasnog građanina Opštine Budva", saopšteno je juče iz PR službe Opštine Budva. 

Skupština Opštine Budva tokom 2018. godine donijela je  odluku o proglašenju Novaka Đokovića za počasnog građanina metropole turizma.

"Osim izuzetnih sportskih rezultata Novak Đoković je dokazani humanista i dobročinitelj, prepoznat u čitavom svijetu kao ličnost koja širi ljubav među ljudima, podstiče solidarnost i izuzetno doprinosi razvoju svijesti za unapređenje vrijednosti demokratskog društva", naveli su u saopštenju.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.