Tom Kruz nosi tange!
Tom Kruz

Otrkivena tajna

Tom Kruz nosi tange!

Holivudski glumac svakog dana na setu ima na raspolaganju 50 tangi izrađenih od najfinijeg materijala, koje uporno nosi dok snima akcione scene.

Holivudski srcelomac i vječiti zavodnik Tom Kruz nosi tange! Naime, ovo je već nekoliko godina sastavni dio Tomovog donjeg veša, koji nosi zbog čestih snimanja akcionih scena. Tange Kruzu pružaju fleksibilnost i komfor i lakše obavlja sve filmske dužnosti dok ih nosi.

Ovaj glumac zahtjeva da nosi tange napravljene od mekog i sofisticiranog materijala, kako bi to bolje mogao da izvede zahtjevne scene.

- Malo je filmova u kojima ne vidite Toma kako izvodi vratolomije, valja se po tlu i slično. Tokom posljednjih godina, tange su postale sastavni dio njegove garderobe na filmskim setovima. U početku mu je bilo neprijatno zbog toga, ali on to vidi kao način da poboljša svoju fleksibilnost tokom snimanja filmova- kaže izvor blizak glumcu i dodaje da je Kruz istrajan u tome da uvijek nosi tange.

Kostimografima na setu je naređeno da uvijek imaju 50 pari čistih tangi, kako bi Kruz uvijek imao nekoliko na raspolaganju. Iako mu se svi na setu smiju, Kruz ne odustaje.

(Izvor: Telegraf.rs)