Dino Merlin bio u teškoj depresiji: Bilo mi je svejedno život ili smrt
Dino Merlin

Dino Merlin bio u teškoj depresiji: Bilo mi je svejedno život ili smrt

Dino Merlin svojevremeno je gostujući u jednoj emisiji otkrio detalje iz svog života zbog kojeg je javnost ostala nema. Pjevač je otkrio da se borio sa teškom depresijom i da je tada mislio da je svemu došao kraj.

„Ovo ću prvi put reći, ja sam u jednom periodu svog života bio teško bolestan. Imao sam jednu tešku depresiju, to ne bih poželio nikome. To se manifestovalo tako da sam bio ni za šta. Apsolutno me ništa nije interesovalo, meni je bilo isto i život i smrt“, ispričao je on.

Kaže da je bio „biljka“.

"Jednostavno sam samo bio biljka. To je period kada htio da napustim muziku i svašta je meni tada padalo na pamet", rekao je on dodatno,prenosi Nova.rs.

Dino Merlin inače važi za jednog od najuspješnijih i najpopularnijih pjevača u regionu.

Veliki nastup održaće ove godine na Kopaonik Music Week festivalu koji će biti održan od 10. do 20. marta. Merlin će nastupati drugog vikenda festivala.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.