Rubljov uzeo titulu u Marseju
Andrej Rubljov

Rubljov uzeo titulu u Marseju

Ruski teniser Andrej Rubljov pobjednik je turnira iz serije 250 u Marseju.

On je u finalu savladao Kanađanina Feliksa Ože-Aljasima rezultatom 7:5, 7:6(4), poslije gotovo dva časa igre.

Sedmi igrač svijeta je osvojio devetu titulu u karijeri, prvu u ovoj sezoni,prenosi B92.

Rubljov je do pobjede nad Ože-Aljasimom, koji je imao lijepu podršku u Francuskoj, mogao da dođe i ranije.

Mladi Kanađanin je nastavio sa tradicijom lošeg igranja mečeva za trofeje, pošto mu je ovo deveti poraz u 10 finalnih duela u karijeri.

Djelovalo je krajem drugog seta da bi mogao da naudi Rubljovu, nakon što je vratio brejk u gemu u kojem je Andrej servirao za meč.

Ušlo se u taj-brejk, koji je Rubljov bolje započeo i u tom stilu ga okončao.

Rus je imao više želje, Feliks je djelovao malo umorno, nakon titule osvojene prošle nedjelje u Roterdamu, te je Rubljov na kraju stigao do titule.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.