Razvodi se u Goga Sekulić
Uroš i Goga

Razvodi se u Goga Sekulić

Poslije šest godina braka pjevačica Goga Sekulić se razvodi. Kako saznaje Kurir Goga je nedavno podnijela zahtjev za sporazumni razvod braka od Uroša Domanovića, sa kojim je dobila i sina Vasilija.

Njih dvoje su se rastali još prije šest mjeseci, ali su tek sada pokrenuli u proces sudske rastave. Izvor upućen u odnos pjevačice i svjetskog prvaka u điju-đicu otkriva da njih dvoje već dvije godine ne žive zajedno zbog poslovnih obaveza, te da su upravo razdvojenost i daljina uticale da njihov odnos zahladni.

"Nakon vjenčanja Goga i Uroš su živjeli u Cirihu, gdje on ima sportsku akademiju. Bilo im je savršeno, a pjevačica je redovno dolazila u Beograd zbog poslovnih obaveza, gdje je boravila i po mjesec dana, što njenom mužu nije smetalo. S druge strane, on nije volio da se pojavljuje u javnosti i smetalo mu je kada bi se njegova fotografija pojavila u medijima. Nije želio da bude dio estrade. Gogi je bilo teško da balansira, ali nekako je uspijevala da razgraniči posao i privatnost - otkriva izvor i dodaje da su se prvi problemi javili na početku pandemije koronavirusa, prije dvije godine. Goga se tada sa sinom preselila u Beograd, a Uroš je ostao u Cirihu.

-U početku su super funkcionisali na daljinu. Goga je s vremena na vrijeme odlazila u Švajcarsku, ali je i Uroš dolazio u Srbiju. Međutim, ubrzo je takav način života počeo da utiče na njihov brak, često su se svađali. Nije bilo ljubomore, ni treće osobe, već je njihova komunikacija postajala sve gora i gora.

Phevačica je i na svom Instagramu obrisala sve fotografije sa suprugom, a ruhešila je da se sada posveti poslu i da se u velikom sjaju vrati muzici i nastupima. 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.